Al bijna 9600 stemmen uitgebracht. Maar de strijd is nog niet gestreden!

Genomineerde bomen van het jaar 2019-Zuidholland-Liggend-web.jpg

De Lijnbaanplataan in Rotterdam, de boom die in 2019 in de laatste 2 weken de winst van de verkiezing aan zich voorbij zag gaan.

donderdag 24 september 2020 09:46

Bij de start van de verkiezing werd er veel gestemd voor de provincies Groningen en Noord-Brabant, zij wisselden elkaar af in de koppositie. Nu is de Moeierboom uit Etten-Leur al enige tijd koploper. Op enige afstand gevolgd door Pieterburen - De rode beuk in Domies Toen en Middelburg - De tweestammige vleugelnoot.
De strijd is echter nog lang niet beslist. Uit ervaring weten we dat er zomaar een enorme inhaalslag gemaakt kan worden!

Of de provincie Noord-Brabant weer met de eer gaat strijken is aan u! 
Voor ons zijn alle genomineerde bomen een potentiële winnaar. U bepaalt met uw stem of Noord-Brabant wordt verslagen door een andere provincie.

Stemmen kan tot 14 oktober 12.00 uur, op 15 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Denkt u er wel aan uw stem via de ontvangen e-mail te bevestigen, anders telt hij niet mee. (Let op: soms belandt deze e-mail in uw spammap).

Stemmenstand "uit beeld"

Tot 8 oktober is de stemmenstand "in beeld", in de laatste week kunt u het aantal uitgebrachte stemmen niet meer zien.
Op die manier blijft het spannend tot het eind ..... wint de Moeierboom alsnog? Of worden zij in de laatste 2 weken nog ingehaald door een andere provincie? Twee jaar op rij versloeg Noord-Brabant in de slotstrijd achtereenvolgens Limburg (De Troostboom van Terworm) en Zuid-Holland (De Lijnbaanplataan In Rotterdam). 

15 oktober zullen we het weten.

Stemmen kan op https://www.deboomvanhetjaar.nl/stem-op-uw-boom

« Terug